Український електромобіль братиме участь в марафоні

Перший прототип електромобіль українського виробництва представлять 22 травня під час старту Електромобільного Марафону “Львів – Монте-Карло 2016”. Він отримав назву Synchronous.

44983_w_300

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Електромобіль має стати ідеальним туристичним шатлом для готельного трансферу, таксі або в екскурсійних зонах. Після Львову, його презентуватимуть у 10 країнах та 23 містах Європи.

“Ідея ексклюзивного електромобіля прийшла до нас, коли ми були у Монако й не змогли викликати таксі. Тоді ми вирішили створити транспортний засіб спеціально для таких локацій як Монте-Карло. Минув рік, й ми дійшли до робочого прототипу. У Монако були здивовані – вони не так часто працювали з нашою країною, й не гадали, що українці можуть бути настільки результативними”, – розповідає СЕО компанії-розробника “Electric Marathon International” Андрій Білий.

Директор дизайнерської компанії “SkyRye” Владислав Карпець зазначив, що одразу не захотіли надавати електрокару форму спортивного автомобіля. Вони обрали, за його словами, концепцію ретро-футуризму. Автомобіль сучасний, але ззовні схожий на старовинну карету.

Корпус його зробили із композитних матеріалів. Але особлива його гордість – асинхронний двигун українського виробництва. Автомобіль має підвищений рівень комфорту. В салоні можуть вільно розміститися шість людей.

Джерело: http://znaj.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: