Виконком вирішував чи помилувати чиновника, який прийшов п’яним на роботу

Нещодавно у Івано-Франківської облдержадміністрації  в обласному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей, молоді один із працівників з’явився на роботу у стані алкогольного сп’яніння.

node_crisis_alcogol-890x395

На чоловіка склали адміністративний протокол. Порушник написав скаргу в адміністративну комісію при виконавчому комітеті Івано-Франківсьої міської ради і прийшов на засідання виконкому 19 травня, щоб пояснити ситуацію та уникнути відповідальності. Також прийшли полісмени, які складали протокол, та працівники, які бачили пана Пашніцького п’яним.

Працівник соціальної служби Василь Стефанишин повідомив, що Пашніцький 10 квітня прийшов п’яним та зривав нараду, розкидав папки, вживав нецензурні слова. Через такі дії викликали охоронця. Згодом приїхала поліція.

Порушник сказав наступне: «Якщо аналізувати документи, то перед вами стоїть злісний правопорушник, алкоголік. Співробітник викликав поліцію, приїхали 6 осіб. Мене вивели у кайданках, бо я перебував у складі алкогольного сп’яніння. Не могли зі мною справитися, бо я такий кремезний, сильний чоловік. Вважаю свою вину недоведеною. Прошу скасувати адмінрішення через відсутність складу події правопорушення».

Мер міста Руслан Марцінків обурився, що він має це слухати, адже міська рада не є роботодавцем порушника. Члени виконкому проголосували за те, щоб адмінпротокол залишився без змін. Пашніцький має заплатити 85 гривень штрафу.

 

джерело http://www.galka.if.ua/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: