“ЇХАЛИ КОЗАКИ”. ТИСЯЧІ УКРАЇНЦІВ ПРИЙШЛИ, ЩОБ ПРОВЕСТИ ЗБІРНУ НА ЄВРО-2016 (ФОТО+ВІДЕО)

У неділю 22-го травня звичайний вихідний день для киян і гостей міста став святом, адже наша національна збірна сьогодні урочисто вирушила на чемпіонат Європи-2016 у Франції.

https://pp.vk.me/c635105/v635105526/12875/VwggaWkGqfc.jpg

На Михайлівській площі в Києві відбулися проводи футболістів на турнір. Пропонуємо вам також розділити ці емоції.

 

Дорогою до Михайлівської площі можна було зустріти чимало щирих вболівальників, деякі з них діставалися до місця не лише громадським транспортом і автівками.

 

Щоб потрапити на площу до сцени, спочатку потрібно було пройти рамку-металошукач, але це не зупиняло вболівальників на шляху до зустрічі із футболістами.

Автобус з гравцями прибув на площу вчасно.

Після вступного відеоролику на сцену було поосібно запрошено винуватців свята – гравців національної збірної України.

Олександр Гливинський, прес-аташе національної збірної, представляв кожного футболіста, а публіка бурхливо вітала їх оплесками. Хвилювання вплинуло і на Олександра, який Андрія Ярмоленка випадково назвав Артемом 🙂

Після цього відбулося декілька виступів посадових осіб, окремо з них можна виділити виступ президента України Петра Порошенка, а також президента ФФУ Андрія Павелка. Президенти звернулися зі своїми побажаннями збірній та привітали присутніх уболівальників.

На проводах було чимало юних вболівальників, зокрема, ось такі емоційні футболісти школи “Оболонь-Бровар”.

З такою підтримкою малих шанувальників збірна має щонайменше дістатися фіналу!

Щира підтримка!

Навіть “Мессі” завітав, щоб побажати успіху нашим хлопцям на Євро-2016.

До речі, українська збірна отримала не тільки моральну підтримку від фанів, але й своєрідний оберег. Очільник Івано-Франковської області урочисто вручив команді футболки, які були випрані у водах річки Прут і освячені закарпатськими травами. Капітан команди Руслан Ротаньприйняв футболки, захищені від нечистих сил.

Перед тим як поїхати, гравці зробили подарунки для фанів – м’ячі, вибивши їх зі сцени. Хто зна, можливо саме цей юнак стане голкіпером збірної в майбутньому, адже реакція у нього в порядку.

Читайте також  У Києві активісти повністю poзтрощили неправильно припарковане авто(відео)

Кульмінаційним моментом, заради котрого всі й зібралися, став від’їзд автобуса з національною збірною України. Вболівальники оваціями і вигуками “Слава Україні” провели гравців на Євро-2016.

 

 

повідомляє football24.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: