За січень–вересень франківські підприємства реалізували продукції на 5459,6 мільйонів гривень

За січень–вересень 2015 р. промисловими підприємствами м. Івано-Франківська реалізовано продукції на 5459,6 млн.грн., що склало 24,4% у загальнообласному обсязі реалізації.

template_r4_c1

Найбільшу питому вагу у структурі реалізації займали підприємства з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (48,1%) та постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря (27,9%), інформує Головне управління статистики.

Внесок підприємств міста у загальнообласний обсяг реалізації продукції машинобудування становив 91,5%, з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів – 70,7%, металургійного виробництва та виробництва готових металевих виробів – 34,7%.

У розрахунку на одну особу населення реалізовано промислової продукції на 22,1 тис.грн. (у цілому по області – на 16,2 тис.грн.), що відповідає 6 місцю серед міст обласного значення та районів, після міст Бурштина та Калуша, Долинського, Тисменицького та Рожнятівського районів.

В обсязі реалізованої продукції за основними промисловими групами 59,2% займали споживчі товари короткострокового та тривалого використання, 29,1% – енергія, 7,5% – товари проміжного споживання, 4,2% – інвестиційні товари.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: