У Франківську вшанували пам’ять загиблих правоохоронців на горі Карачун

В Івано-Франківську відбулася поминальна панахида, та покладання квітів до могил шістьох загиблих два роки тому на Донеччині бійців спецроти прикарпатської міліції.
5252165 (1)

Два роки тому, 29 травня 2014 року неподалік гори Карачун у збитому гелікоптері загинули разом з генералом Сергієм Кульчицьким старший лейтенант міліції Петро Безпалько, старший лейтенант міліції ВасильСеманюк, старший прапорщик міліції Володимир Шарабуряк, прапорщик міліції Володимир Лисенчук,старшина міліції Петро Остап’юк, старший сержант міліції Віктор Яков’як. А 6 червня на блок-посту на виїзді з міста Слов’янська загинув старший сержант міліції Михайло Шемегінський.

28 травня в Катедральному соборі Святого Воскресіння в обласному центрівідбулася панахида за прикарпатськими правоохоронцями, які загинули взоні проведення антитерористичної операції два роки тому. Згадати загиблихприйшли їхні побратими, родичі,близькі друзі а також жителі міста.

“Сьогодні минає два роки, як біля гори Карачун загинули шість наших бійців.Усі вони удостоєні ордена «За мужність» (посмертно). Ми усілякопідтримуємо їх родини та пам’ятаємо про них. Держава подбала про сім’їзагиблих, їм надали квартири, виплачено грошову допомогу. Полеглимбійцям встановлено меморіальні дошки, в їх честь споруджені каплички урідних селах,” – розповів т.в.о. начальника ГУНП України в Івано-Франківській області полковник поліції Віктор Шкутов.

Після проведення поминальної панахиди родини та друзі загиблихміліціонерів, їх колеги по службі та керівники прикарпатської поліціївідвідали могили правоохоронців.

PM39image007

PM75image005

PM239image006

PM245image008

PM350image010

джерело http://www.blitz.if.ua/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: