6 китайських б/в авто до $ 5 тис. в Україні

Автомобільні журналісти вирішили проаналізувати ринок вживаних автомобілів та підібрати найбільш бюджетні, проте пристойні варіанти вживаних авто в Україні.

fakti-696x478

Відомо, що 1 січня 2016 року в Україну заборонено завозити автомобілі, які не відповідають екологічному стандарту Євро-5 (старше 5 років), а отже в українців значно звузився вибір, де придбати старі авто.

Скориставшись сайтом з он-лайн продажу автомобілів, підібрано шість китайських авто, ціни на які не кусаються, а самі авто ще придатні до комфортного користування. Журналісти склали певний перелік критеріїв, аби зробити рейтинг більш інформативним та актуальним.

Одразу ж відсіяли биті, не розмитнені, кредитні авто та конфіскат. Серед комерційних авто (пиріжків та бусів) розглядали лише пасажирські варіанти. Визначено мінімальну ціну 3 тис. доларів, а максимальну планку встановили на рівні 5 тис. доларів. Максимально допустимий рік випуску — 2000-ий. Найбільше оголошень у Chery, а рекордсмен Amulet — 487 оголошень. Друге місце у Chery Kimo — 115 оголошень. Замикає трійку лідерів — Lifan 520 — 42 оголошення.

 

Джерело: http://autonews.com.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: