У “Лімниці” розпочався новий оздоровчий сезон

У позаміському оздоровчо-відпочинковому закладі “Лімниця” розпочався новий сезон. Цьогоріч очікується чотири заїзди дітей.

1464873432

Заклад розташований на березі найчистішої річки Європи в с. Вістова Калуського району.

Влітку 2016 року відбудеться 4 заїзди дітей на відпочинок в оздоровчий заклад:

– I  зміна – 01 – 21 червня 2016 року (тематична зміна для “Обдарованих дітей”);

– II зміна – 24 червня – 14 липня 2016 року;

– ІІІ зміна – 17 липня – 30 липня 2016 року (тематична зміна для вихованців ПЛАСТу);

– ІV зміна – 01-21 серпня 2016 року.

Упродовж 21 дня 175 дітей кожної зміни будуть головними дійовими особами дитячої республіки під назвою “Лімниця”. Діти проживатимуть у комфортабельних 2-3 місних номерах. Педагогічний та технічний колектив закладу з трепетом очікує приїзду дітей. Упродовж року технічний персонал на чолі заступником директора з господарської роботи Семківим Зіновієм та директором комплексу Бандурою Сергієм робили усе можливе і неможливе, щоб якнайкраще підготувати заклад до зустрічі з дітьми. Працівники МДЕС на чолі із директором Левицькою Ганною здійснили озеленення території, висадили квіти, які радуватимуть очі відпочиваючих. Вихователі ПЗОВ “Лімниця” продумали змістовну організацію щоденного дитячого дозвілля. Вони намагатимуться прикласти максимум зусиль для того, щоб кожен день був неповторним і надовго залишався дітям приємним спогадом про незабутній літній відпочинок. Збалансоване повноцінне харчування дітям забезпечуватимуть невтомні кухарі закладу. Цьогорічна вартість одного дня оздоровлення однієї дитини становить 180 гривень. Працівники закладу  сподіваються, що діти залишаться задоволеними їх роботою й шануватимуть важку працю працівників комплексу, що буде найкращою подякою для них.

Під час першої тематичної зміни для обдарованих дітей (переможці Міжнародних, Всеукраїнських, обласних олімпіад, конкурсів, турнірів, мистецьких та спортивних з відмінники навчання) 52 школяра із м. Івано-Франківська безкоштовно оздоровлюватиметься у “Лімниці” за кошти місцевого бюджету. З них 18 дітей із родин учасників АТО, 8 – багатодітних родин, 2 – дітей-сиріт, 3 – перебувають на диспансерному обліку в медичних закладах. Урочисте відкриття літнього відпочинкового сезону-2016 року в ПЗОВ “Лімниця” відбудеться сьогодні, 3 червня.

Читайте також  Садиба графа Рея, що розташована на Франківщині, потрапила у ТОП-5 закинутих фортець (фото)

Вартість путівки до “Лімниці” становить 3780 грн.

Головна

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: