Насалик заявив, що готовий виконувати кращі програми інших політсил

Ігор Насалик заявив, що готовий реалізовувати найкращі програми з розвитку Івано-Франківська, запропоновані  політичними силами, які увійшли до нового складу міськради.

5457aba329ddb

Про це кандидат на посаду міського голови заявив під час зустрічі з виборцями.

«Виборці всіх політичних сил мали причини віддавати свої голоси 25 жовтня за ту чи іншу партію. Але головне – всі мешканці голосували за кращі шляхи розвитку Івано-Франківська. І завдання нового міського голови – забезпечити можливість реалізувати найкращі ідеї, незважаючи на політичну конкуренцію. Міська влада має займатися управлінням містом, а не політичними баталіями», − сказав Насалик.

Він зазначив, що програми майже всіх учасників виборів містять пропозиції, які він готовий реалізовувати на посаді міського голови, оскільки вони вкладаються і в його бачення розвитку Івано-Франківська.

«Наприклад, «Батьківщина» ратує за зниження тарифів. Тарифи є, частково, прерогативою не місцевої, а центральної влади. Втім на рівні міста ми готові запровадити програму термоізоляції будинків, яка допоможе зекономити кошти мешканців. «Самопоміч» пропонує підвищити рівень оснащення медичних закладів і забезпечувати лікування мешканців коштом міста – це повністю збігається з моєю програмою безоплатної медицини. «Укроп» під час виборів заявляв, що хоче розвивати аеропорт і створити в Івано-Франківську потужний авіаційний хаб. Ідея слушна, і я бачу її як складову програми з перетворення міста на провідний культурно-туристичний центр України. Єдина проблема поки із «Свободою» − її виборчі пропозиції були занадто загальними. Але сподіваюсь, з ними ми теж вийдемо на конструктив», − розказав Насалик.

Нагадаємо, Насалик є переможцем першого туру виборів міського голови, який відбувся 25 жовтня. За нього віддали свій голос 27,5% виборців.

За даними центру SOCIS, який проводив опитування виборців на виході із дільниць в день голосування, у другому турі за Насалика готові віддати свої голоси 42,7% виборців «Самопомочі», 40,8% виборців «Батьківщини», 25,1% виборців «Укропу», і 13,8% виборців «Свободи».

Читайте також  Ексміністр Насалик поверне Димінському 56,5 млн грн

Другий тур виборів відбудеться 15 листопада.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: