Прикарпатець до смерті побив свого гостя

Надвірнянською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України щодо жителя Коломийського району.

У грудні 2015 року мешканець Надвірнянського району навідався в гості до свого знайомого коломиянина. Під час розпивання алкоголю між ними виникла словесна суперечка, яка в подальшому переросла в бійкуГосподар побив гостя, нанісши йому декілька ударів кулаками по голові, пише КУРС з посиланням на прес-службу обласної прокуратури.

Після побиття гість направився до місця свого проживання, але додому так і не добрався. На ранок при в’їзді в село його знайшли односельці та доставили в лікарню, де він помер у реанімаційному відділенні.

За результати експертизи смерть наступила від отриманих тілесних ушкоджень у вигляді закритої черепно-мозкової травми з крововиливом під оболонку головного мозку та тім’яні тканини голови.

Вироком Надвірнянського районного суду коломиянина визнано винним у вчинені вказаного правопорушення та призначено покарання у виді 7 років 6 місяців позбавлення волі.

джерело http://kurs.if.ua/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: