НА РОГАТИНЩИНІ ЧОЛОВІК ВБИВ ДРУЖИНУ ЧЕРЕЗ ТЕ, ЩО ТА ПРИЙШЛА ДОДОМУ НАПІДПИТКУ

Конфлікт виник між подружжям на побутовому грунті. Через те, що жінка прийшла додому напідпитку, чоловік наніс їй смертельний удар ножем.

p_86332_1_gallerybig

Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що смертельні тілесні ушкодження 52-річній жінці заподіяв її 55-річний чоловік. З’ясовано, що напередодні дружина повернулася додому напідпитку. Між подружжям виник конфлікт, в ході якого чоловік, схопивши до рук кухонного ножа, умисно наніс дружині удар в область серця, від якого потерпіла померла. Після цього чоловік викликав швидку медичну допомогу. Прибувши на місце події, медики констатувати смерть жінки та викликали поліцію, інформує Фіртка з посиланням на СК ГУНП в області.

 

Зловмиснику, затриманому в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, оголосили підозру про вчинення злочину. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

 

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За вчинене підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років ув’язнення.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.