3 способи позбутися від живота, абсолютно нічого не роблячи

1. Знизьте температуру в квартирі

Згідно з результатами дослідження Університетського коледжу Лондона, існує прямий зв’язок між температурою в кімнаті і вашою вагою.

«Через велику кількість часу, який ми проводимо в приміщенні з посиленим опаленням, організм звикає до постійного теплового комфорту. Таким чином, зменшується час, який тіло проводить в легкому термальному стресі. Це означає, наш організм спалює менше енергії, що впливає на масу тіла і ожиріння»

– пояснює доктор епідеміології Фіона Джонсон.

Іншими словами, якщо температуру в офісі або вдома зробити на пару градусів нижче звичайної, то, по-перше, у вас з’явиться новий аргумент для переконання самих себе, що ви худнете, а по-друге, ви будете підтримувати організм в постійному тонусі. Але на ніч доводьте температуру до звичних значень, інакше організм буде посилено боротися з переохолодженням і не дасть заснути.

2. Приймайте контрастний душ

Перш ніж виходити з душу, полийте себе крижаною водою. Борючись з переохолодженням, організм буде посилено працювати і спалювати енергію. Крім того, за рахунок перепаду температур прискориться кровообіг, а отже, і процес травлення стане проходити швидше. Майте на увазі, що контрастний душ в кінці дня – хороша ідея, бо він ще й з безсонням допомагає боротися.

3. Пийте воду з льодом

Випиваючи одну склянку крижаної води, ви будеш спалювати на 70 ккал більше, ніж якби пили воду кімнатної температури. І до речі, взагалі більше пийте. Процес розщеплення жирів досить токсичний, і на фоні нестачі води організм навіть не подумає про те, щоб зазіхнути на жири. Вісім склянок в день – ваша нова норма.

Читайте також  "Прикарпаттяобленерго" оновлює ЛЕП від Ворохти до Поляниці

До речі, живіт росте не тільки від калорійного пива, а й від того, що з ним їдять. Та й взагалі, від неправильного хархуавння. Тому ці поради допоможуть і тим, в кого “пузо” не від пива.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.