У ФРАНКІВСЬКУ ЗАРЕЄСТРУВАЛИ ПЕТИЦІЮ З ПРОХАННЯМ НЕ ЗВІЛЬНЯТИ СКРИПНИЧУКА, БО “ВІН ДУЖЕ ПОРЯДНА ЛЮДИНА ТА ПАТРІОТ”

В Івано-Франківську мешканка Світлана Т. зареєструвала петицію до міської влади, щоб не допустити звільнення керуючого справами облради Василя Скрипничука. 

b05d1ac38638bb51cabd470855aa85b1 (4)

Про це йдеться у тексті петиції зареєстрованій на сайті міської ради, пише Фіртка.

 

“Знаю, що це не компетенція міської влади, але в обласної – нема сайту петицій, а я дуже хочу, щоб мене почули: не звільняйте Скрипничука: він дуже порядна людина! патріот!  Він за 35 років на державній службі врятував від рейдерських атак не одне підприємство! Честь і хвала Героям України! Ганьба псевдохудожникам! Скрипничук – в рядах перших прийшов у військомат, щоб йти воювати!”, – йдеться у тексті.

 

Нагадаємо, у суботу, 11 червня, в рамках фестивалю Porto Franko Gogol Fest художник Юрій Бакай створював у фойє адмінбудинку Івано-Франківська інсталяцію “Вапно”, яка викликала бурхливу негативну реакцію керуючого справами Івано-Франківської обласної ради Василя Скрипничука .

 

Василь Скрипничук зателефонував і поскаржився на інсталяцію голові облради Олександру Сичу. Втім, з розмови очевидним стало те, що Сич не підтримав його пропозицію, аби забрати інсталяцію з фойє.

Крім того, він намагався закривати рукою об’єктив відеокамери журналіста ТРК “Карпати”, кидався на нього та відмовився представитись на камеру. Пізніше мало не дійшло до бійки. Як розвивались події дивіться у відеоматеріалі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.