Прикарпатець, який жорстоко вбив товариша по чарці, не визнає своєї вини, та вважає, що вчинив правильно

Калушанин убив сусіда через те, що той не відповідав на дзвінки дружини.

213795

Чоловіки разом розписали алкогольні напої, і під час застілля між ними виникла суперечка, яка мала трагічні наслідки. Нападник схопив зі столу кухонний ніж, та наніс ним потерпілому удар в шию, в результаті чого, останній помер.

Під час судового засідання, обвинувачений відмовився визнавати свою вину, та заявив, що він вчинив правильно.

«Дружина потерпілого періодично телефонувала до нього і він відповідав на дзвінки. Але згодом він перестав відповідати і обвинувачений з цього приводу зробив йому зауваження. У відповідь чоловік «озвірів» та почав наносити йому удари в голову та грудну клітку. Після цього обвинувачений «взірвався», взяв ножа та приклав до шиї потерпілого. При цьому останній вказав, що обвинувачений цього не зробить. У відповідь обвинувачений вдарив ножем в шию потерпілого. В цей момент останній притиснув його до стіни, вхопив за шию та почав душити, однак з часом почав слабнути і впав на землю. У вчиненому не розкаюється та вважає, що вчинив правильно», – йдеться у вироку суду.

Калуський міськрайонний суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 115 ч.1 КК України, та призначити покарання десяти років тюрми. Окрім цього, у суді також було частково задоволено цивільний позов. Тепер вбивця, до досягнення дітьми потерпілого 18-річного віку, повинен кожного місяця виплачувати по 1615,72 грн. на кожну дитину, повернути кошти витрачені на поховання, правову допомогу, та відшкодувати моральну шкоду дружині та дітям загиблого, у вигляді ста тисяч гривень кожному.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.