У Китаї хочуть заборонити продаж iPhone 6 та iPhone 6 Plus

Судова тяжба між Apple і Samsung триває вже понад п’ять років. Спочатку одна з основних претензій купертінівців полягала в тому, що смартфон Galaxy S був схожий на iPhone, тому як його форма була «прямокутником зі скругленими кутами».

Apple-iPhone-SE

Дивно, але тепер і Apple звинувачують у копіюванні дизайну. Ще більш цікаво те, що обвинувач – китайська компанія. Baili звинувачує американську компанію в тому, що остання скопіювала дизайн її смартфона 100С, що продається під брендом 100+. Фото нижче дозволяє самостійно оцінити, чи дійсно Apple при створенні моделей iPhone 6 та iPhone 6 Plus (саме вони фігурують у позові) надихалася неймовірною витонченістю і гармонійністю форм китайського пристрою. В позові взагалі було написано, що “споживачі, за словами китайської компанії, не здатні виявити “найдрібніші відмінності” між цими смартфонами”

474799

Даний апарат надійшов у продаж ще в квітні 2014 року. Тобто до анонса iPhone 6. Варто відзначити, що Baili подала в суд на Apple деякий час назад і суд навіть прийняв рішення на користь китайського виробника, що загрожувало Купертінівському гігантові забороною на продаж своїх пристроїв в країні. Однак Apple швидко оскаржила рішення, подавши апеляцію, яку розглядатиме вже суд вищої інстанції. Поки справа знаходиться в розробці Apple має право продавати свої смартфони. Також важливим нюансом є той факт, що моделі iPhone 6s і 6s Plus з якихось причин в позові відсутні, хоча і мають такий же дизайн.

А аналітики з Уолл-стріт тим часом повідомили, що в 2017 році, через десять років з моменту виходу першого iPhone, компанія Apple запустить новий істотно змінений iPhone 8. Що ж стосується iPhone 7, анонс якого очікується цієї осені, то він, за словами аналітиків Credit Suisse, буде являти собою скромне оновлення.

Читайте також  Зí вcíx peгíօнíв Pօcíї нaдxօдять пօвíдօмлeння пpօ збíp пíдпиcíв пpօти вíйни в Укpaїнí: xтօ дօлyчивcя

В Credit Suisse вважають, що в число особливостей iPhone 8 увійдуть OLED-дисплей з вбудованою кнопкою Home, оновлений Taptic Engine, поліпшена камера і бездротова зарядка. Як пише AppleInsider, новий смартфон буде одягнений в скляний корпус, на відміну від попередника в алюмінієвому корпусі. За оцінками аналітиків, в 2018 році обсяг продажів iPhone складе 250 мільйонів, що дозволить Apple зайняти 39% ринку.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.