Невтішна статистика еРеФії: «Денег нет, хорошего вам настроения», але «КримНаш»!

f152ac7c80e1d3c450f052895f2f8cd9

У Рашці зараз близько 19 млн. людей перебувають нижче прожиткового мінімуму, а в найближчі три роки зниження рівня бідності не буде, вважають у Світовому банку.

Велика кількість домогосподарств залишатимуться бідними, перебувати за межею прожиткового мінімуму, що також викликає питання про те, який економічний ріст повинен бути в довгостроковій перспективі, – заявив головний економіст Світового банку Сергій Улатов.

За словами Сергія Улатова, у порівнянні з 2014 роком, в 2015 роком у Мордорі стало на 3 млн бідних людей більше. Разом з тим, як стверджують соціологи, в росії стало значно менше патріотів.

У 2016 році бідність загрожує третині росіян, у майбутньому – половині!

Експерти цілого ряду провідних аналітичних центрів попередили про ризик перетворення в бідних половини населення Росії в найближчому майбутньому.

У минулому році імперія Карлика пережила найсильніше в новому тисячолітті падіння доходів, зарплат, пенсій і збільшення неповної зайнятості. Прогнози не менше похмурі: фахівці Аналітичного центру при уряді РФ, Російської академії народного господарства і державної служби, Центру макроекономічного аналізу і короткострокового прогнозування і Світового банку чекають масового падіння рівня і якості життя росіян. Аналітики відзначають, що в рядах бідних в доступному для огляду майбутньому ризикують опинитися від 30% до 50% жителів росії, і якщо вони про це ще не знають, то точно дізнаються в 2016 році.

Але, схоже, що вони все-таки знають, причому з досвіду. В рамках дослідження Національного агентства фінансових досліджень, оприлюдненого в кінці грудня 2015 року, 85% росіян відзначили вплив несприятливої ​​економічної ситуації на свій добробут. Зокрема, 48% респондентів розповіли, що інфляція завдала серйозної шкоди сімейному бюджету, але не відбилася на харчуванні, і ще 37% повідомили, що зростання цін змусив їх обмежити себе навіть у витратах на продукти.

Читайте також  ПОБЛИЗУ КОСОВА У ЛІСОВОМУ МАСИВІ ЗНАЙШЛИ ТІЛО МЕРТВОГО ЧОЛОВІКА

Більш того, за опублікованими 31 грудня даними опитування Фонду громадської думки, 34% росіян чекають погіршення свого матеріального становища в 2016 році, а ще 31% вважають, що їхнє становище просто не зміниться на краще.

У жителів Росії є всі підстави для занепокоєння.

Як повідомила Федеральна служба державної статистики РФ (Росстат), реальна зарплата, тобто купівельна спроможність одержуваних середнім російським працівником грошей, впала в жовтні 2015 року в річному численні на 10,9%. За оцінкою Bloomberg і Інституту економічної політики ім. Є. Гайдара, скорочення реальної зарплати в жовтні стало найсильнішим з 1999 року, тобто за весь період перебування при владі президента РФ Володі Путлера. А в листопаді реальні доходи росіян скоротилися в порівнянні з жовтнем ще на 1,9%. У 2013 році дохід нижче прожиткового мінімуму, за інформацією Росстату, був у 12,5 мільйона чоловік. На кінець 2015 року, за російською статистикою, до числа бідних ставилися 22 мільйони чоловік, повідомила в інтерв’ю телеканалу «Росія 24» віце-прем’єр РФ з соціальної політики Ольга Голодець, тобто в наявності майже двократне зростання бідності за останні два роки.

Крім того, виходячи з даних того ж Росстата, ще приблизно чверть росіян заробляють лише трохи більше за прожитковий мінімум. Ці люди легко можуть скотитися нижче рівня бідності навіть при невеликому зростанні цін або зниження рівня доходів.

З огляду на подальше погіршення економічних показників, включаючи скорочення ВВП та інвестицій, а також зростання інфляції і безробіття, поточний рік може звести нанівець те, що в наприкінці 2015 року росіяни назвали головними досягненнями президента Карлика – економічний розвиток Росії і підвищення доходів і рівня життя населення.

Водночас, не слід забувати, що агресія Рашки проти України відіграє не останню роль на соціально-економічну ситуацію жителів еРеФ!

Читайте також  Щойно! По всіх каналах! Путін вийшов і заявив! “Ви думали я помер, вже хороните мене, я офіційно заявляю, що Росія пpипиняє… ВІідео

Нагадаємо,що обстановка в районі проведення АТО залишається неспокійною, в темну пору доби російські терористичні війська активізувались вздовж усієї лінії розмежування. Зафіксовано 46 обстрілів позицій ЗС України, з них на Донецькому напрямку 22, на Маріупольському 16 та 8 на Луганському. По укріпленнях сил АТО ворог 30 разів застосовував міномети та 7 разів 122 та 152 мм артилерію.

На Донецькому напрямку під мінометним вогнем супротивника опинились наші опорні пункти поблизу Пісків, Авдіївки, Верхньоторецька, Троїцького та Зайцевого, а укріплення поруч Невельського, Камянки, Новоселівки другої та Троїцького ворог накривав артилерійським вогнем.

На Маріупольському напрямку по позиціях поблизу Водяного рашистські окупанти вели вогонь з 82 мм мінометів, а неподалік Талаківки, Тарамчука та Широкиного — 120 мм мінометів.

На Луганщині під мінометним вогнем противника опинились опорні пункти поблизу Новозванівки, а поруч Новоолександрівки вівся обстріл з кулеметів та гранатометів. Неприцільним вогнем зі 122 мм самохідних артустановок ворог намагався спровукувати на відповідь наших бійців.

Можна й надалі бачити порушення будь-яких угод російсько-терористичними військами!

За матеріалами:

http://fakty.ictv.ua

https://rns.online/economy/Vsemirnii-bank-zafiksiroval-rost-chisla-bednih-v-Rossii-na-3-mln-chelovek-2016-06-22/

http://inosmi.ru/

https://www.facebook.com/ato.news

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: