Чому у вас болять коліна: ТОП 4 причини

Причини болю в колінах: Травма
Ви невдало впали, травмували коліно під час занять фітнесом або незвично багато бігали і стрибали останнім часом? Швидше за все, причина болю в колінах – надмірне фізичне навантаження. Спробуйте на 3-4 дні відмовитися від занять спортом, якщо біль не пройде сама по собі, можливо, наявність травми. В цьому випадку краще всього негайно звернутися до лікаря.

kolin

Причини болю в колінах: Зміни погодних умов
«Крутить» коліна на погоду не тільки у літніх людей, з цією проблемою стикаються і підлітки. Розтирайте коліна трав’яними настоянками або прикладайте до болючих місць свіжий капустяний лист з медом.

Причини болю в колінах: Подагра
Якщо вам більше 50, а коліно не тільки болить, але і опухає, і червоніє, можлива причина болю – подагра. Якщо сильні болі в коліні турбують вас ночами, зверніться до лікаря.

Причини болю в колінах: Порушення кровообігу
Ниючий біль в колінах перед сном може бути ознакою порушення кровообігу. Спробуйте зайнятися плаванням або аквааеробікою, ці види фізичної активності покращують кровообіг.

Якщо біль в коліні не проходить протягом декількох днів, настійно рекомендуємо вам звернутися до лікаря. Рентген і комп’ютерна томографія дозволять швидко визначити причину болю в колінах і призначити правильне лікування.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.