Ібрагімович оголосив про перехід в “Манчестер Юнайтед”

Шведський нападник Златан Ібрагімович оголосив, що продовжить кар’єру в англійському футбольному клубі “Манчестер Юнайтед”.

707850_w_300

В “МЮ” 34-річний гравець перейде на правах вільного агента. Після закінчення клубного сезону Ібрагімович залишив французький “Парі Сен-Жермен”, за який він виступав з 2012 року, в зв’язку з закінченням терміну дії контракту. “Манчестер” поки не підтвердив перехід шведа.

“Час розповісти світу. Мій наступний пункт призначення – “Манчестер Юнайтед”, – написав Ібрагімович в Instagram, супроводивши запис фотографією емблеми манкуніанців.

Раніше ЗМІ повідомляли, що Ібрагімович може продовжити кар’єру в “Манчестер Юнайтед” і укладе контракт на 1 рік. Стверджувалося, що футболіст може зайняти посаду граючого тренера в англійській команді і стати помічником Жозе Моурінью, при цьому його фінансові запити становлять 15 мільйонів євро за сезон. Крім того, в послугах нападаючого були зацікавлені клуби з Китаю і MLS (вищий дивізіон системи футбольних ліг в США і Канаді).

Протягом своєї кар’єри Ібрагімович виступав за “Барселону”, італійські “Інтер”, “Мілан” і “Ювентус”, амстердамський “Аякс” і шведський “Мальме”. В активі нападника 116 ігор і 62 голи за збірну Швеції. На початку цього тижня форвард заявив, що не гратиме за національну команду після чемпіонату Європи-2016, який закінчився для шведів на груповій стадії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.