У сукнях та на підборах. Франківчанки виїхали на велопарад у стилі Коко Шанель

Сьогодні, 3 липня, з площі Бастіону стартував вже традиційний Івано-Франківський велопарад дівчат. Франківчанки до велопрогулянки підготувались ретельно і навіть визначили дрес-код. Цьогоріч методом голосування обрали стиль легендарної француженки Коко Шанель.

????????????????????????????????????

Тож більшість вдягла сукні, капелюшки та підбори. Велосипеди прибрали квітами та різноманітними стрічками. На запитання, чи зручно у таком вбранні пересуватись на велосипеді, франківчанки відповідають ствердно.

“Вперше незвично і навіть трохи страшно, що впадеш, вдаришся. Та за кілька поїздок звикаєш і вже навіть не зважаєш у чому вдягнена – джинсах чи спідниці”, – запевняєвелосипедистка Ірина.

А розпочали захід з реєстрації. Цьогоріч рекорду поставити не вдалось – долучились лиш близько сотні учасниць, що значено менше анжі торік. Та компанію дівчатам склали чоловіки. Щоправда, неофіційно, адже за правила, представникам чоловічої статі для участі у велопараді необхідно було переодягатись у жіночий одяг.

Як зауважує організаторка велопараду дівчат Катерина, Івано-Франківськ – маленьке та рівнинне місто, тож дуже зручне для пересування велосипедом.

“А велопарад – це прекрасна можливість популяризувати цей вид траспорту. І водночас ми хочемо показати, що це може бути не тільки зручно, корисно, а й красиво”, – підкреслює організаторка.

Велопарад дівчат рушив з площі Бастіону через майдан Шептицького, площу Ринок, через вулиці Лесі Українки, Михайла Грушевського, Січових Стрільців, Тараса Шевченка, до міського парку та знову – до площі Бастіону.

 

????????????????????????????????????

 

????????????????????????????????????

 

????????????????????????????????????

DSC_3935 (4)

????????????????????????????????????

DSC_3949 (2)

DSC_3955 (3)

DSC_3962 (1)

????????????????????????????????????

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.