У Франківську на переході тролейбус ледь не наїхав на вагітну жінку з дитиною у візку

7 липня, ввечері вагітну мешканку Івано-Франківська з дитиною у візочку ледь не збив тролейбус. 

215330

Жінка переходила дорогу на пішоходному переході і на зелене світло на Василіянок у бік Кроку. Каже, що не могла у своєму стані та ще й з дитиною йти швидко, але коли на неї мало не наїхав тролейбус, то зелене  світло ще горіло і не блимало, повідомляє Франик.

“В цей час праворуч на Василіянок з Вовчинецької повертає біло-блакитний тролейбус № 6. Звісно, швидкість невеличка, бо ж поворот і він щойно від’їхав від зупинки. Але водій навіть не збирається пригальмовувати, при цьому активно жестикулює в мій бік і щось кричить (не чутно було, що саме), але малося на увазі щось на зразок “воруши батонами, корова”. Я на якусь долю секунди просто заклякла посеред дороги. А потім, як могла рвонула на тротуар. В лічених сантиметрах від кількатонної машини, в якої одне колесо більше, ніж візочок мого Дива“, – написала жінка на своїй сторінці у соцмережі.

Франківчанка розповідає, що так налякалася, що коли ступила на тротуар, то розплакалася.

Всю дорогу мене просто трусило так, що не ризикнула вивозити сама малого на ті 7 сходинок у під’їзді до ліфта. Боялась, що впущу – руки тремтіли. От і скажіть, нащо мені на 7-му місяці вагітності такі нерви? Отже виходить, що на регульованому пішохідному переході, на відповідний сигнал світлофора вагітна жінка з дитиною не може спокійно перейти дорогу, бо за кермом громадського транспорту сидить неадекват, який, бачте, поспішає!“, – обурюється франківчанка.

Людмила Ліник просить керівництво тролейбусного депо покарати водія, бо на її місці може опинитися кожен.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.