У Голови Держпраці, прикарпатця Романа Чернеги проводять обшуки

Голова Державної служби з питань праці Роман Чернега, у якого проходять обшуки, пообіцяв надати всі дані, необхідні слідству.

chernega_650x410

Про це повідомив керівник Державної служби з питань праці Роман Чернега в ефірі телеканалу “112 Україна”.

 

Хочу зазначити, що я сповідував і сповідую нульову толерантність до корупції. Всю необхідну інформацію по даній справі готовий надати слідству. Консультації, розмови з ними були в телефонному режимі. І після повернення до Києва ми будемо працювати у даній справі“, – сказав Чернега.

 

Голова Держпраці прокоментував обшуки: “Я зараз перебуваю в Києві, бо мені зараз складно коментувати, але ще раз хочу зазначити, що будь-які дані, які необхідні слідству, будуть надані в повному обсязі“.

 

Раніше в СБУ повідомили, що перший заступник голови Держпраці Михайло Бардонов спійманий на хабарі у 100 тис. грн.

 

Цей посадовець систематично вимагав у керівника комерційної структури щомісячну грошову винагороду в розмірі 100 тис. грн, “мзду” так звану, за надання дозволу на проведення робіт в експертно-технічній сфері, пов’язаного з проведенням експертиз. Бізнесмен спеціалізувався на проведенні експертиз і надання висновків щодо безпеки діяльності на виробництві“, – зазначив глава СБУ Василь Грицак.

 

Він додав: “Предмет хабара знайдено, тобто помічені 100 тис. грн нами вилучено у його приміщенні, всього було вилучено 109 тис. грн. Під час подальших обшуків в приміщенні було ще вилучено 153 тис. дол. США, шість дорогих годинників і багато іншого“.

 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

 

Крім того, за словами Грицака, СБУ проводить обшуки у голови Держслужби праці.

 

Нагадаємо, Роман Чернега був головою Івано-Франківської обласної організації “УДАР Віталія Кличка”, проте 9 листопада 2014 року складання з себе повноважень голови.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.