Світу відкрилися жахливі відхилення Майкла Джексона: розповідь лікаря

Конрад Мюррей опублікував біографічну книгу про Майкла Джексчона, інформація  в якій просто шокувала світ. Лікар розповів всю правду про музиканта, яку встиг дізнатися за час перебування поруч.

konrad_myurrej_c85a7ad8

Мюррей відкрив світові жахливі сексуальні «уподобання» покійного співака, серед яких – пристрасть до малолітніх.

1407331614_7c2247vkv8q1xqopkhj6xghtbcga6l

Так, на сторінках книги, автор розповідає про закоханість Джексона у малолітню дочку свого друга Марка Лестера. Про свої почуття він розповів Марку, коли дівчинці було всього лише п’ять років, а коли їй виповнилося дванадцять, попросив у Лестера її руки і серця дівчинки! Зрозуміло, що після такого Марк був нажаханий такою інформацією  і перестав спілкуватися з колись дуже близьким другом.

Mark-Lester-and-his-two-daughters-Harriet-L-and-Olivia-with-Michael-Jackson

Наступним об’єктом жадання для співака стала Емма Уотсон, яка знімалась у той період  у легендарному «Гаррі Поттері». Актрисі тоді було 11 років. Мюррей у своїй книзі зізнався, що його пацієнт був сповнений рішучості одружитися на дівчині, але несподівана смерть у 2009 році перервала всі його плани…

1-435

Таких шокуючих розповідей у книзі набереться з добрий десяток! Чи замало лише одного скандалу щодо розбещення 10-річного хлопця Джеймса Сейфчака, якого поп-король возив із собою у всі тури, і який розповів згодом про всі домагання співака?!

a0f99788e68e282bb8dfffc31b8f990f_160

james-safechuck-michael-jackson-molested-me

mike-570x349

trjHB_9L9fM

Також Мюррей висунув припущення, що насправді могло вбити поп-короля і його висновки шокують не менше.

Він звинуватив у смерті музиканта нині покійну актрису Елізабет Тейлор, яка постійно передавала Джексону невідомі ліки з вмістом пропофолу, він передозування яким співак і помер.

Conrad-Murray

Сам лікар запевняє, що цей препарат ніколи не виписував музиканту, навпаки, намагався вилікувати його від такої залежності, яку нав’язала йому Тейлор.

Читайте також  Лікар розповів про ймовірність заразитися коронавірусом на пляжі

c9d31fa028b55f9ad86f761d4cbcc4b7

До речі, сама Елізабет покинула цей світ через два роки після смерті Джексона.

Залишається лише здогадуватися, хто правий і хто говорить правду. Звісно, коли всі можливі винні чи підозрювані на тому світі, їх обвинувачувати набагато легше. Час покаже!..

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.