Спортсменка з Угринева приміряла нову олімпійську форму (ВІДЕО)

 Христина Стуй, родом з Угринева Івано-Франківської області, взяла участь у презентації нової форми української збірної з легкої атлетики. У ній спортсмени виступатимуть на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро.

hristina-stuy-890x395

Презентація відбулася 20 липня на НСК «Олімпійський» за участі зірок спорту Сергія Смелика, Христини Стуй, Ольги Земляк і Аліни Фьодорової, повідомляє Федерація легкої атлетики України.

Нове вбрання для них розробляла компанія Nike. Форма покликана допомогти спортсменам покращити їхні результати. Зокрема, нове екіпірування у порівнянні з попереднім при однакових умовах має давати перевагу на дистанції 100 метрів в одну соту секунди, а у порівнянні зі звичайною формою – до двох сотих секунд.

«Нові шиповки Zoom мені подобаються тим, що вони легкі і максимально підтримують стопу, що важливо для спринтера. Завдяки м’яким бокам вони ніде не тиснуть і складається враження, що вони ніби шиті під мою стопу. Це для мене важливо, бо я не витрачаю час для того, щоб їх розносити», – поділилася враженнями Христина Стуй.

Нагадаємо, крім неї, у збірній з легкої атлетики також прикарпатка Галина Облещук. Загалом, на Олімпійські ігори поїдуть шестеро спортсменів з Івано-Франківщини.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.