Дизельні кросовери Ford з’явилися на українському ринку

Нещодавно дилери концерну Ford почали продавати на українському ринку середньорозмірні кросовери Ford Edge. Причому навіть мінімальна комплектація коштуватиме не менше 1 260 000 гривень. Також доступна дорожча комплектація.

9283_ford

Точніше, мова йде про кросовер Ford Edge другого покоління, які створювали на основі платформи СD4. Примітно, що цю ж платформу використовували для створення наступних машин:
Ford S-Max;
Lincoln MKX.

До речі, спочатку цю модель створювали для реалізації на ринку Північної Америки. Але кросовер другого покоління адаптували для європейського ринку. Під капотом кросовера ховається бітурбований дизельний 210-сильний двигун з обертовим моментом 450 Нм.

У підсумку до 100 кілометрів на годину кросовер розганяється за 9,4 секунди, а максимальна швидкість складає 211 кілометрів на годину.

Також відомі габарити моделі:

Довжина – 4 808 мм;
Ширина – 2 184 мм;
Висота – 1 692 мм;
Колісна база – 2 849 мм

Варто зазначити, що у кросовера вражаючий комплект обладнання, а також систем безпеки. У середньому ця модель витрачає 5,8 літрів на 100 кілометрів при їзді в змішаному режимі. Крім того, доступний міський режим і заміський.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.