Шахраї “розвели” довірливого мешканця Долини на 4 тис. гривень

У тенета шахраїв потрапив 59-річний чоловік, якого ошукали за досі невідомою версією шахрайства. Мешканець міста Долини, повірив невідомим чоловікові та жінці, які зайшли на його подвір’я і почали просити матеріальної допомоги.

groshi_bagato

Чоловік віком близько 50, а жінка – 40 років розповіли, що потрапили в дорожньо-транспортну пригоду і їм конче потрібні кошти на ремонт машини. Про це пишуть Версії з посиланням на повідомляє прес-службу обласної поліції.

Оскільки, як вони пояснили, у них не було при собі української валюти, а обмінника поруч немає то переконали потерпілого позичити їм 4000 гривень, а в заставу запропонували залишити гаманець із нібито доларами США.

Довірливий чоловік розчулився до чужої біди і віддав зловмисникам 4000 гривень. Та коли минуло трохи часу, а за гаманцем ніхто не повертався, чоловік, відкривши його, виявив усього лише 7 доларів США.

Усвідомивши, що його ошукали шахраї, він у розпачі звернувся за допомогою до поліції.

За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Наразі з’ясовують особи шахраїв та встановлюють місце їх можливого перебування.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.