Стас П’єха на межі? Поп-зірка поділився суїцидальними думками і дивним знімком (ФОТО)

Шанувальники Стаса П’єхи стривожені його депресивними думками

Відомий російський співак і онук народної артистки СРСР Едіти П’єхи Стас П’єха, який в наприкінці 2015 року виконав пісню про гуманітарні конвої Росії, відзначився в мережі депресивними міркуваннями про життя.

Pieha-S-756x400

Відповідну публікацію артист зробив в своєму Instagram.

“Іноді зовсім не хочеться жити, сьогодні я впевнений, що завтра чи пізніше … Це буде головним стимулом для життя”, – написав артист.

4c89ab5acc08c3ce4f5018e964d61935

Також він забезпечив пост дивним фото: на знімку зображений старий унітаз, який стоїть на вулиці.

Відзначимо, що за дві години публікація набрала більше 1,4 відміток “подобається”.

У той же час підписники артиста розділилися на тих, хто іронізував над фото, і тих, хто все ж вирішив підтримати співака.

“Фото називається Еко туалет”, “Літній стимул для відпочиваючих на природі, а головне безкоштовно”, “Палата номер 6, на природі”, “золоті унітази більше не в моді))) на свіжому повітрі саме воно”, “Все буде добре , а унітаз – справа потрібна, але не для стимулу “,” Сама “глибока” напис до унітазу … “, – іронізують одні.

Інші ж вирішили якось підбадьорити співака: “Стас, щось трапилося?”, “А надо !!! Треба жити, Стас !! Перестань взагалі”, “Стас! Не знаю сее вислів адресовано самому собі або сказано образно, під унітазиках. Але повір, навченої досвідом Марині: життя нічого не варте, якщо в ній немає близьких. А у тебе таке щастя зростає, такий синочок – лапатуська. життя коротке. Люби своє життя. Щасти тобі і посміхайся. Живи і радій “,” Не можна розкисати … якщо не знаєш, що робити, то не роби нічого. буде завтра … все буде інакше “,” Молися, братик !!! ВС з тобою “,” Шо за думки? ще порадуєш нас новими піснями, концертами! На цьому життя не закінчується! Є Синочок милий і дочка буде, як Ти мрієш. Не час розкисати “.

Читайте також  У Франківську на березі Бистриці Надвірнянської знайшли міну

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.