Група нардепів намагається потрапити в L’Kafa Café, яке розміщене в Будинку профспілок (фото)

L`Kaffa / twitter.com/Victorius_Prime

Група народних депутатів намагається потрапити в кафе L’Kafa Café, що розміщено в Будинку профспілок.

Нардепи намагаються зайти всередину приміщення  / twitter.com/Victorius_Prime

Представники закладу закрилися зсередини, а депутати, які стоять біля входу, викликали поліцію, щоб мати змогу зайти всередину приміщення.

Народний депутат Борислав Береза заявив: “Тут в будівлі київських профспілок знаходиться заклад L’Kafa Café, який тут знаходяться незаконно з декількох причин. У цього закладу немає договору на оренду приміщення. По-друге, також відсутні документи на реконструкцію будівлі”.

Крім того, біля входу в кафе перебуває юрист від адміністрації Будинку профспілок, яка стверджує, що L’Kafa Café розміщується у будівлі законно.

Народні депутати заявили, що хочуть дізнатися, на яких підставах в Будинку профспілок знаходиться приватний заклад громадського харчування. Також вони бажають дізнатися, хто надав дозвіл на відкриття в будівлі, яка перебуває на реконструкції, кафе. Вони зазначають, що реконструкція будівлі не звершена, і тому тут не повинно бути жодних закладів громадського харчування. Також депутати дізнаються, хто має прибуток від того, що в будівлі, де загинули люди під час Революції Гідності, відкрито приватне кафе.

Біля кафе також перебувають народні депутати від фракції “Самопоміч” Єгор Соболєв та Семен Семенченко, від фракції “Батьківщина” – Ігор Луценко, позафракційний депутат Володимир Парасюк та інші.

Раніше повідомлялося, що кафе на Хрещатику ще не відкрилося. У той же час на офіційному сайті мережі є анонс вечірки 30 жовтня під назвою “Gold Friday”.

У програмі - бармен-шоу і караоке

А в групі компанії в соцмережі Вконтакте є фотозвіт про проведену вечірку.

Джерело

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: