Оргазм сприяє схудненню

Частий, повноцінний, якісний секс може сприяти втраті ваги, доставляючи в організм ендорфіни, знижуючи тягу до їжі і додаючи м’язам фізичне навантаження. Щоб поєднати приємне з корисним, чималу роль відіграє і емоційний настрій. Секс для здоров’я має приносити задоволення, бути взаємно приємним для обох партнерів і не укладати в собі самоціль – схуднення.

ctrcvb1111

До такого висновку фахівці дійшли після проведення десятирічного дослідження в ході якого вивчали вплив сексу на тіло людини. В експерименті взяли участь люди у віці від 27 до 50 років з різною вагою, які страждали переїданням, пише Maxim.

У результаті вчені виявили, що люди, які регулярно кахалися і отримували оргазми, мали менший апетит в наслідок чого з’їдали менше. Дослідники пов’язують дані показники з окситоцином, відомим як гормон любові, який активно виділяється під час оргазму і зменшує відчуття голоду.

 

Користь сексу для схуднення доведена багатьма сексологами і дієтологами, проте багато хто думає, що секс – це тільки фізичні навантаження, які спалюють калорії. Але це не так, заняття любов’ю здатні позбавити від розладів і депресій, які багато жінок звикли заїдати.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.