Ресторація-пабарня запрошує франківців стати новими агентами “ZosinaWola”.

Нещодавно в  Івано-Франківську з’явився ще один розважальний заклад, який не залишить байдужим жодного гурмана та людей, які вміють весело проводити час –  «ZosinaWola». Це пабарня-ресторація, яка має свою легенду.

13321625_523125831204470_1326242133379591528_n

Як стало відомо, в Івано-Франківську ще 300 років тому існувала таємна спільнота під назвою «Зосина Воля», метою котрої була українізація всього світу. Серед її прихильників було багато відомих людей з українським корінням, про що говорить велике проукраїнське лоббі у всьому світі. Тому власники однойменного ресторану вирішили продовжити цю справу та взяли за мету відродити найстарішу таємну спільноту в Україні.

 

Для того, щоб спонукати франківців  та гостей міста популяризувати Україну за кордоном створили цікавий конкурс. Його головна умова – є саме українізація світу та  фотографія.

 

Аби стати новим «агентом» Зосиної Волі потрібно взяти із собою  у відпустку чи відрядження газету «ZosinaWola» та зробити з нею фотографію. Потім фото потрібно додати у  Facebook чи Instagram  з тегом #zosinawolaподорожує, з подальшим розміщенням на офіційних сторінках «ZosinaWola».

 

На авторів найбільш популярного знімку  25 серпня чекатимуть  подарунки: жінки  отримають авторський альбом  фотографій зі своєї подорожі, чоловіки – 10-літрову діжку пива.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.