Для жителів чотирьох міст України знизили тарифи на опалення

Тариф для абонентів декількох підприємств знижено в середньому на 8,9%.
51268

В чотирьох містах України з 1 вересня будуть знижені тарифи на послуги з опалення та гарячого водопостачання. Це стосується частини жителів Києва, Сум, Черкас та Чернігова.

Відповідну рішення прийнято Національною комісією регулювання у сферах енергетики і коммунальних послуг (НКРЕКП), повідомляється на сайті комісії. Так, з 1 вересня тарифи знижені для споживачів черкаських компаній “Черкаське хімволокно” та “Черкаситеплокомуненерго”, київської компанії “Євро-Реконструкція”, сумських підприємств “Сумитеплоенерго” і “Сумське машинобудівне науково-виробниче об’єднання”, а також чернігівській компанії “ТехНова”.

У НКРЕКП повідомили, що згадані підприємствам вдалося знизити собівартість теплової енергії завдяки тому, що частина газу, який раніше використовувався в котельнях, замінили вугіллям. Нагадаємо, з 1 липня 2016 року тарифи на тепло і гарячу воду для населення виросли майже в два рази, таке остаточне рішення затвердила НКРЕКП 9 червня.

Детальніше про обрахунку тарифів на гаряче водопостачання, тепло – і електроенергію читайте у статті Володимира Ружинського “Як розрахувати тарифи на електро – і теплоенергію” у тижневику “Дзеркало тижня. Україна”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.