Ляшко у Франківську: У цей час слабкості світових лідерів маємо бути пильними і сильними самі (фото).

З нагоди 25 річниці незалежності України та 160 років від дня народження Івана Франка Радикальна Партія Олега Ляшка провела конференцію в Івано-Франківську.

1144

Партійну конференцію розпочали зі спільного молебну священиків Української Православної Церкви Київського Патріархату та Української Греко-Католицької Церкви.

 

“В єдності ми молилися за Соборну і Потужну Україну. З нами Господь”, – прокоментував початок заходу Олег Ляшко.

Лідер Радикальної партії нагородив членів політсили – героїв війни на Донбасі та волонтерів.

У своїй промові Олег Ляшко окреслив, якою, на його думку, має бути політика України в умовах військової агресії.

«Радикальна партія як послідовна патріотична політична сила переконана, що єдиний шлях для України перемогти у війні – не виплакати принизливий мир із втраченими територіями і нав’язаними нам ззовні Конституцією та законами, а саме перемагати», – заявив політик.

Народний депутат переконаний, що перемога криється у посиленні позицій України в чотирьох напрямках: системно розвивати армію і постійно підвищувати обороноздатність країни, досягати успіху на дипломатичному фронті, зокрема зберігати та посилювати широкий міжнародний фронт протистояння російському агресору, вигравати інформаційну та пропагандистську війну як всередині країни, так і на міжнародній арені, піднімати і розвивати економіку, бо чим сильніше економічно буде Україна, тим більші будуть шанси на перемогу.

Ляшко нагадав, що підтримка західних партнерів у протистоянні з Росією залишається сумнівною, хоча Україна виконала майже усі вимоги Мінських угод.

«Нам фактично висунули ультиматум: якщо хочемо повернути окуповану частину Донбасу, маємо зробити це в цьому році і на умовах Кремля, при цьому по суті забути про Крим. Оскільки міжнародна ситуація після 2016 року, начебто, перебуває у невизначеності. А Україну можуть взагалі залишити сам на сам з російською агресією», – заявив політик.

Читайте також  Матір, яка добу не годувала своїх дітей пояснила свій вчинок

«У  цей час слабкості світових лідерів маємо бути пильними і сильними самі», – підсумував Олег Ляшко.

Як відомо, 21 серпня виповнилося 160 років від дня народження Івана Яковича Франка – українського поета, науковця, філософа, громадського діяча та засновника однієї з перших українських політичних партій – Радикальної партії.

 

http://informator.news/wp-content/uploads/2016/08/1146.jpg

 

http://informator.news/wp-content/uploads/2016/08/1143.jpg

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.