Поетеса з Прикарпаття взяла часть у шоу «ПоLOVEинки» (відео+фото).

24-річна поетеса Марія Тимчук зачарувала експертів «ПоLOVEинок» – Наталю Холоденко і Володимира Науменка своєю дивовижною літературною української мовою, щирістю і дитячою безпосередністю.

anons-Marichka-30.08-2.

– Я Ассоль, яка чекає свого Грея, – представилася Маша.

Гарна і талановита Марічка чекає свого принца, але впевнена, що недостатньо хороша для того, щоб чоловік мрії зміг її покохати. Наталія Холоденко і Володимир Науменко вирішили познайомити дівчину зі справжніми цінителями жіночої краси – дизайнером Жаном Гріцфельдтом і випускницею реаліті «Супермодель по-українськи» Вікторією Маремухою.

– Твій образ, як у героїні жіночого роману. Ти трохи засиділася в минулому. Зараз багато що змінилося, – пояснює український дизайнер Жан Гріцфельдт, гортаючи на планшеті сторінки модних журналів.

 

anons Marichka 30.08.

 

Від модної теорії Маша перейшла до практики. Ходити і триматися у сміливих образах як супермодель намагалася навчити героїню Вікторія Маремуха. Та екскурс у світ fashion і майстер-клас із дефіле не вразили Марічку так, як відверта розмова з Маре.

Героїня «ПоLOVEинок» відверто зізналася, що вона соромиться і комплексує від того, що постійно думає про свої недоліки.

-Я ідеалістка і дуже страждаю від цього. Думаю, мені заважає побудувати стосунки те, що я фокусуюся на недоліках, через які дуже комплексувала у школі. Соромилася того, що у мене трохи косило око і були нерівні зуби. Думала, що позбувшись цих вад стану дуже щасливою. Але нічого не змінилося – мені здається, вони досі всім помітні, – каже Марія.

 

– У школі я носила окуляри, і одне око у мене майже не бачить, – відверто каже у відповідь на зізнання Маші Маремуха. – Та про це ніхто не знає, це не заважає мені досягати всього, чого я хочу, бути впевненою, закохуватися і бути коханою. Ти абсолютно даремно себе накручуєш. Твої недоліки помітні тільки тобі.

 

anons Marichka 30.08 (1).

 

Зустріч із моделлю і дизайнером не єдиний приємний сюрприз, який Маші підготували експерти. На проекті прекрасна «Ассоль» познайомилася з трьома різними хлопцями – претендентами на її серце. І один із них у фіналі втілив заповітну мрію героїні.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.