Путін назвав єдиний шлях вирішення конфлікту на Донбасі (ВІДЕО)

На думку російського президента Володимира Путіна, на сьогоднішній день шлях вирішення проблеми Донбасу слід шукати тільки в «нормандському форматі».

e903ea9a900274581a47455b96e8f6641473088633

Новину повідомляє «Преса України».

Путін провів прес-конференцію за підсумками участі в саміті G20. Серед питань, заданих російському лідерові журналістами, було і питання про те, яким він бачить вирішення конфлікту на Сході України і чи пов’язано це з «нормандським форматом».

«Що стосується «нормандського» формату, ну, добре це чи погано, але іншого варіанту хоча б зробити спроби у врегулюванні немає. І тому Росія, звичайно, цей формат буде підтримувати», – відповів російський президент.

У Путіна також запитали, чи готовий він зустрічатися в президентом України Петром Порошенко в рамках «нормандського формату».

«Куди подітися – доведеться спілкуватися», – відповів російський лідер.

Він додав, що пояснював і Олланду, і Меркель (президент Франції і канцлер Німеччини відповідно), що їх чотиристоронні зустрічі із залученням України повинні приносити якісь плоди і не проходити тільки заради того, щоб відмітитися.

Нагадаємо, французький президент Франсуа Олланд повідомив про бажання відновити «нормандський формат» переговорів щодо ситуації в Україні. Зокрема, стало відомо про зустріч, яку попередньо запланували на наступний тиждень. Про деталі він написав у соціальній мережі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.