“Свободівка” Маріанна Продан стала заступником директора Департаменту освіти та науки

Здійснювати керівництво виховною роботою в навчальних закладах та координувати роботу позашкільних навчальних закладів Івано-Франківська буде член партії «Свобода» Маріанна Продан.

hjgvt50mupi

Як інформує кореспондент, днями міський голова Руслан Марцінків призначив Маріанну Продан на посаду заступника директора Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради з питань виховної роботи та позашкільної освіти.

Те, що Маріанна Продан геолог-геодезист і бухгалтер-економіст за освітою в мерії не вважають проблемою.

Маріанна Продан насамперед є ефективним менеджером. Працювала реєстратором в ЦНАПі в галузі дошкілля. Вивчила багато проблем освіти і зокрема кожного дитячого закладу“, – так охарактеризували новопризначеного заступника в міській раді.

Нагадаємо, раніше цю посаду займала Світлана Уварова.

Маріанна Продан народилася 20 квітня 1971 року в Івано-Франківську. Закінчила Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу та Прикарпатський національний університет ім. Василя Стефаника.

За фахом інженер-геодезист та бухгалтер-економіст. Працювала в Центрі надання адміністративних послуг на реєстрі електронної черги. Депутат міської ради від ВО “Свобода”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.