іларі Клінтон стало погано на траурній церемонії в пам’ять про жертви теракту 11 вересня

Повідомляється, що кандидату у президенти США стало погано внаслідок теплового удару.

Кандидат у президенти США Гілларі Клінтон передчасно покинула траурну церемонію в пам’ять загиблих 11 вересня, бо їй стало погано. Про це повідомляє СNN.

258336

“Держсекретар Клінтон брала участь в урочистій церемонії, присвяченій 11 вересня, всього годину і 30 хвилин, щоб висловити свою шану та вклонитися сім’ям загиблих. Під час церемонії у неї стався тепловий удар, тому вона відправилася в квартиру дочки, зараз почуває себе набагато краще”, – повідомив прес-секретар Клінтон Нік Мерілл.

Як повідомлялося, сьогодні в Нью-Йорку хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих під час терактів, які сталися 15 років тому.

Нагадаємо, 11 вересня в Нью-Йорку вшановують пам’ять жертв організованої “Аль-Каїдою” 15 років тому атаки на вежі-близнюки. Тоді загинуло 2750 людей, але останки лише 1640 осіб вдалося ідентифікувати.

Атака 11 вересня – це перше іноземне вторгнення в США за останні майже два століття. Вона підірвала впевненість людей у повній безпеці і поклала початок війни, яку Захід веде і зараз.

Зауважимо, що 15 років тому в знамениті хмарочоси Нью-Йорка, що символізували фінансову міць і добробут, врізалися два літаки цивільної авіації, які були захоплені терористами-смертниками з Аль-Каїди. Ще один літак терористи направляли на штаб-квартиру Пентагону, але він впав, не долетівши до цілі. Всі пасажири й екіпаж літака загинули.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: