Хакери викрили матроса Північного флоту РФ, який воює на Донбасі

Днями українські хакери зламали поштову скриньку чергового російського військовослужбовця, який брав участь в бойових діях на Донбасі.
Ним виявився Попов Юрій Сергійович, 21 червня 1985 року року народження; паспорт 1906 458786; зареєстрований: м Вологда, вул. Набережна 6-ий армії, 207А, кв 13; військовослужбовець за контрактом, матрос, в/ч номер 74777 (99 тактична група Північного флоту, Новосибірські острови, острів Котельний); особистий номер ЕХ-616099; табельний номер по фінансовій частині: 1973598; адреса електронної пошти: [email protected]; віддалений профіль у соціальній мережі за посиланням.

selection_003_0

У серпні 2014 року коментував записи в групі «в/ч 74777». Нижче фотографія Попова Ю.С. з листа такого змісту: «Здрастуйте, могли б ви відповісти на питання з приводу вступу у «Вікінг». Звуть мене Юрій, є досвід служби в ЗС РФ, спеціальність снайпер-розвідник, стрілок-розвідник, хімік-розвідник. На Донбасі вже півроку».

Попов Ю.С. виконував злочинні накази російського військового командування і брав участь в окупації Донбасу під прикриттям незаконних збройних формувань «Спарта» та «П’ятнашка» влітку – восени 2015 року. Нижче наведені фотографії довідок, які були видані Попову Ю.С. в так званих «військових частинах ДНР».

Примітно, що в поштовій скриньці Попова Ю.С. були виявлені розрахункові листи, які вказують на те, що під час виконання бойових завдань в Україні (літо – осінь 2015 року) він був діючим військовослужбовцям РФ і отримував заробітну плату від міністерства оборони РФ.

Станом на 25.01.2016 Попов Ю.С. значився в так званому підрозділі ДНР «П’ятнашка» і звертався до представника «Союзу добровольців Донбасу» за отриманням нагороди.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.