Сканадальний франківський блогер Руслан Коцаба хоче стати заступником голови Івано-Франківської ОДА.

Сканадальний франківський журналіст Руслан Коцаба, якого судили за державну зраду та перешкоджання мобілізації, хоче стати заступником голови Івано-Франківської ОДА.Про це Руслан Коцаба написав на своїй сторінці у Фейсбук.

124666

Ну що ж, нарешті вирішив зізнатися у треш-флешмобі, під назвою «Як чесно влаштуватися на держслужбу». Отже, повідомляю, що подаю у понеділок, у встановлені законом терміни, перелік документів, аби взяти участь у конкурсі на посаду першого заступника голови ОДА. Звісно, це більше скидається на журналістське розслідування, яке мало би підтвердити чи спростувати всенародну думку, що в укрсучвладу влаштовуються виключно пожиттєві невдахи або ж аморальні бариги-бізнесюки, аби використовувати цю саму владу, як бізнес-інструмент для блискавичного і казкового збагачення. 🙂

Так сталося, що із вимогами до кандидатів (освіта, досвід, кваліфікація, ранг) у мене все в порядку, тому вирішив саме так. Всі чомусь вважають мене антисистемним бунтарем, послідовним критиком укрсучвлади, не відаючи при цьому, що у свої 50 рочків я досить тривалий час очолював на обласному рівні різноманітні державні установи столичного підпорядкування,- переважно екологічного спрямування. Галстуки ще десь у шафі збереглися, а костюм можна і купити, раз таке діло… 🙂 Тож, якщо вас ця інфа зацікавила, слідкуйте за моїми повідомленнями. Окрім подачі документів на конкурс, вже 27-го вересня мене чекає перше тестування, до якого ще треба підготуватися: бодай закони і Конституцію підчитати… 🙂

Не бажайте мені удачі та не сприймайте надто серйозно цей журналістський експеримент, бо ж бачимо, як Петро Порошенко формує свою вертикаль і яким чином, для прикладу, став його кум Луценко Генпрокурором… Невже куми вже закінчилися? Хоч, з іншого боку, чому б не скористатися можливістю показати власну мотивацію на служіння суспільству, лідерські навички, небайдужість і відповідальність перед Україною, вміння організовувати щось, окрім критики, і, нарешті, як би пафосно це не звучало – принциповість, рішучість, вимогливість при прийнятті рішень, дипломатичність, системність, аналітичні здібності, самоорганізацію та орієнтацію на розвиток, вміння працювати в стресових ситуаціях і, головне, чесність і патріотизм! Ніби нічого не забув з особистих мотивацій?“, – написав Руслан Коцаба.

Читайте також  Відомий телеведучий та блогер став на захист патрульних з Франківська

 

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14355603_1185567851466575_3553720393401468718_n.jpg?oh=9c6016aeeece2a56f01b58e71db2045a&oe=587C7340

 

12 травня Івано-Франківський міський суд визнав винним Руслана Коцабу у перешкоджанні діяльності ЗСУ в особливий період і призначив покарання у вигляді  3,5 років ув’язнення.

Державної зради, в якій Коцабу звинувачувала прокуратура, суд у діях блогера не побачив, а його матеріали для російських ЗМІ розцінив як реалізацію права на свободу слова. Також суд скасував арешт на майно, яке було вилучено під час арешту  Коцаби. Прокуратура просила для обвинуваченого 13 років ув’язнення.

Після вироку Івано-Франківського міського суду  Коцаба та його обидва адвокати заявили про намір апелювати рішення міського суду. Блогер своєї вини не визнає.

22 червня суддя Апеляційного суду Івано-Франківської області Олександр Васильєв, якому випав розгляд справи блогера, подав заяву на самовідвід. Своє рішення він пояснив тим, що часто відвідує окуповану територію, де має близьких родичів, рухоме та нерухоме майно, а ці факти «відповідно як до національного законодавства, так і до європейського,  можуть бути використані кожною зі сторін процесу як такі, що викликають сумнів у неупередженості судді». Тоді Апеляційний суд Івано-Франківської області взявся за розгляд заяви судді.

Раніше Коцаба  оприлюднив звернення до Президента «Я відмовляюсь від мобілізації».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.