У Бразилії актор потонув під час купання в річці, яке очевидці прийняли за сцену з фільму

Домінгоса Монтанера віднесло сильною течією.

Відомий в Бразилії актор Домінгос Монтанер помер на 55-му році життя під час зйомок на березі річки Сан-Франсиску. Професія бразильця зіграла з ним злий жарт: у той час як він тонув, очевидці прийняли його поведінку за акторську гру, повідомляє ВВС.

259551

Відзначається, що Монтанер загинув під час зйомок мильної опери “Старий Чіко” (Velho Chico), в якій грав головну роль. Після знімального дня в штаті Сержипі на сході Бразилії 54-річний актор разом з напарницею Камілою Пітанга пішов плавати в річці Сан-Франсиску.

За її словами, Монтанера віднесло сильною течією. Пітанга кликала на допомогу, але місцеві жителі не відреагували відразу, подумавши, що актор повинен був потонути за сценарієм мелодрами.

У той же час місцева влада стверджує, що врятувати Монтанера було практично неможливо.

“Вони думали, що обрали безпечне місце для плавання, але це один з найбільш небезпечних районів у місті Канинде для купання, і місцеві жителі зазвичай його уникають”, – розповів начальник місцевої поліції Антоніо Франсиско Фільо.

Рятувальники виявили тіло Монтанера через чотири години після інциденту приблизно в 300 метрах від того місця, де актор потонув.

У “Старому Чіко” 54-річний актор грав фермера, якому доводилося відбиватися від місцевих бандитів. В одній з таких сутичок він отримав кілька куль і ніби потонув у Сан-Франсиску. Але через кілька тижнів герой знову з’явився

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.