Вбивства, катування та грабежі – от чим насправді займаються бойовики-окупанти

5e5879d3e61497ffcb6d9b5a2dca8e36

Мабуть, всі українці, які дивляться телебачення, хоча б раз бачили та чули про такого собі «Гіві» – ватажка сепаратистського бандфомування «Сомалі». Він, як і його не менш відомий «товариш» «Моторола», стали відомимм завдяки сюжетам про бої за Донецький аеропорт. Тоді обоє активно піарилися на фоні руїн та знущалися над українськими полоненими на відеокамеру.

Та інформація, яка надходить від колишніх бойовиків «Сомалі» дає привід стверджувати, що «Гіві» – всього лише телевізійний персонаж, який ніколи участі в боях не брав і, м’яко кажучи, не зовсім «товаришує» із здоровим глуздом.

Так, в одній з останній публікацій донецького журналіста, який пише під псевдонімом Станіслав Васін, йдеться про звірства, які вчиняє бойовик щодо своїх же бійців.

“Довоювалися. Я не думав, що так буде”. Цього разу здивували навіть мене. На війні по-різному отримують шрами. Подробиць цього разу не буде, але, виявилося, що у одного з моїх знайомих на спині шрам від ножа, який кілька місяців тому в нього встромив Гіві за п’янку, після чого кинув у підвал з відкритою раною. І це тільки верхівка айсберга. У Гіві реально дах їде по повній. Втечу з “Сомалі” вчорашній “захисник” вважає своїм другим днем народження, ніж хвалиться під баночку пива”, – написав журналіст.

А от що розповідає терорист, який разом з Гіві воював під Донецьким аеропортом.

“Я в аеропорту не воював. Але зі мною працює пацан, який там був. У порівнянні з цим долбанавтом (Гіві) Моторола реально герой: не ховався за спинами, йшов вперед. Привезли нас в перший день до аеропорту, чекаємо наказу в атаку – ніх*ра. Нас б’ють всім, чим тільки можна, – ми сидимо. Просиділи до вечора, приїхали з росТВ, Моторола зігнав нас для фону, ми там якісь снаряди потаскали, вони з Гіві пиками на камеру посвітили – ввечері сюжет, шо ми взяли хз яку західну частину терміналу. – А ми тільки до ранку взагалі в атаку пішли”.

Читайте також  Мольфар Макс Гордєєв розповів, як можна гадати на Івана Купала вдома

Цього і слід було очікувати – вигадана з нічого ідеологія, вигадана «республіка», вигадані герої.

За матеріалами:

http://donbass.ua/news/region/2016/09/21/vesti-iz-dnr-u-givi-realno-krysha-edet-po-polnoi.html

http://donbass.ua/news/region/2016/09/21/pochemu-v-dnr-ne-ubirajut-ozverevshego-givi.html

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: