В Івано-Франківську триває комплексний ремонт дворів (фото)

В Івано-Франківську тривають роботи з благоустрою дворів. Варто наголосити, що ремонти не зосереджені в одному мікрорайоні, а виконуються систематично в усьому місті.

За ініціативі депутат Романа Марцінківа впорядковують двір на вул. Вовчинецькій, 202-206. Тут облаштовують мережу брукованих пішохідних доріжок та два проїзди. А поблизу двору до 14 жовтня готують до відкриття великий дитячий майданчик. Таким чином, комплексно впорядкують частину мікрорайону.

1474550685_vovchinecka-202-6_novyy-razmer

Також продовжуються роботи у дворі на вул. Паркова, 6 – вул. Молодіжна, 32, 34. Півроку тому відремонтували частину двору. Тут брукують пішохідні доріжки, проїжджу частину укладають спеціальною, більш стійкою до ушкоджень, бруківкою.

«Дуже добре, що в усіх мікрорайонах роботи не зупиняються і проводяться, наскільки це дозволяють погодні умови. Єдине, хотів би попросити громаду дбайливо поводитись з усім майном – майданчиками, лавками, доріжками. Адже одна справа впорядкувати, а не менш важлива – зберегти ту роботу», – зазначив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

 

Продовжується комплексний ремонт дворів

Продовжується комплексний ремонт дворів

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.