Ярош розповів, яка доля чекає на Моторолу й Гіві

Позафракційний народний депутат Дмитро Ярош в ефірі одного з українських телеканалів заявив, що бойовиків Михайла Товстих (Гіві) та Арсенія Павлова (Моторола) незабаром очікує доля вбитого глави терористичного угрупування «Оплот» Євгена Жиліна.

Ярош упевнений, що на вищезгаданих терористів йде полювання. І оскільки їх не оголошено в міжнародний розшук, а Європейський Союз не визнає їх військовими злочинцями то Гіві й Моторолу чекає кара смертю.

yarosh

«Мене вже 2,5 роки ніяк не знімуть з розшуку Інтерполу за поданням Росії. Але при всьому при цьому нещодавно я бачив інформацію, що Гіві і Моторолі було відмовлено взяти їх у розшук. Тому Європа їх навіть по не зрозумілих мені обставинами не сприймає злочинцями, а тим більше – військовими злочинцями. Можливо, не допрацьовують наші правоохоронні органи. Я більш ніж переконаний, що полювання на них йде і зараз. І ми бачили кілька прикладів проведення таких операцій, спроб операцій по ліквідації саме цих людей. На жаль, вони були невдалими. Але всьому свій час під сонцем. Я гадаю, свого часу такий же «Гнів Божий» їх теж наздожене», – зазначив Дмитро Ярош.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.