Провину за неякісну «зебру», намальовану перед виборами, міський голова Рівного поклав на «югославів»

У тому, що дорожня розмітка, нанесена у Рівному напередодні виборів, не протрималась і кілька тижнів, винна фірма, яка раніше була зареєстрована як україно-югославське підприємство з виробництва фарби -серед засновників було двоє сербів. Нині ж єдиними власником ТОВ «Колор С.І.М.» є громадянка України Зоя Іващук, а сама фірма зареєстрована у селищі Клевань Рівненського району.

Саме вона влітку виграла тендер на нанесення розмітки на 310 кілометрів доріг Рівненської області та Рівного. Підприємство займається виробництвом фарби для доріг, а тому бере участь і часто виграє тендери на мільйони гривень в усій Україні. Зокрема, за інформацією сайту «Наші гроші», відомо про держпідряди фірми «Колор С.І.М.» з 2008 року на 176,27 мільйони гривень, чверть з яких – це тендери «Київавтодору».

Як розповів міський голова Рівного Володимир Хомко, його також обурює якість нанесення розмітки, адже термін експлуатації дорожньої фарби повинен бути не менше, ніж півроку. У Рівному ж «зебри» почали зникати через кілька тижнів.

– Справді, у Рівному є проблема з розміткою, яку наносила фірма «Колор С.І.М.». Якщо вона добровільно не усуне всі недоліки – будемо судитись. І так само врахуємо це на наступний рік, адже такої низької якості розмітки в нас ще не було ніколи, тому будемо з цим розбиратись, – розповів міський голова.

Джерело: press-centr.com

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: