Вбивство у Дніпрі: з’явилося відео з камери розстріляного поліцейського

Опубліковане відео з нагрудної камери загиблого в сутичці з Олександром Пугачовим патрульного Артема Кутушева.На записі з нагрудної камери поліцейського можна побачити всі події, які передували загибелі Кутушева і його напарниці – Ольги Макаренко.Спочатку затриманий за проїзд на червоне світло Пугачов намагався домовитися з патрульним, щоб той його відпустив.

vistril-dnipro-890x395

Патрульний сказав у відповідь, що проїзд на червоне світло – це дуже серйозне порушення. У відповідь Пугачов починає давити на жалість: показує шрам, розказує, що воював в АТО.

Після того, як патрульний почав перевіряти, чи знаходиться Пугачов у розшуку, той почав погрожувати розстрілом. Трагічна розв’язка наступає, коли напарниця Кутушева дістає зброю.

  • Зазначимо, що підозрюваний у вбивстві патрульних Олександр Пугачов, який знаходиться у лікарні імені Мечникова, перебуває у стабільно хорошому стані, йде на поправку.
  • Підозрюваного у недільному вбивстві двох поліцейських у Дніпрі Олександра Пугачова впізнали троє свідків, тож йому висунули підозру по ст. 348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу) ККУ.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.