Особливості “ру$$кой” пропаганди

602795

У рашистської федеральної пропаганди на Українському фронті в новому сезоні помітні, як мінімум, дві важливих інновації. Про особливості «свіжої» пропаганди Мордору пише свідомий громадян Росії, аналітик «Andrew Okara» в соціальній мережі «Facebook».

  1. Українська тема знову в топі.

Якщо в попередньому сезоні її стало менше (продюсери і телекритики говорили, що Україна стала втомлювати російських телеглядачів), то зараз – знову цікаво, знову внутрішні проблеми рашистів краще не розбурхувати (особливо після виборів, хоча вибори обговорювалися по повній – адже такий ТРІУМФ-ТРІУМФ!), а сирійська тема – дуже далека, абстрактна, точкова і локальна, але її теж крутять, адже саме в Сирії ми «встали з колін». З Америкою вже розібралися: Трамп – він за нас, за Мордор. Хиля (Гілларі Клінтон) – вона справжня бандерівка, вона погана. Ось тільки Бред Пітт з Анджеліною – ну як вони могли, як могли !!! Отже, Порошенко знову – пекельний звір, на тлі якого навіть Тимошенко можна цитувати без нецензурщини і зневажливих прокльонів, як то було ще до недавнього часу.

До речі, і загальний обсяг політичного мовлення помітно збільшився. Наприклад, на одному федеральному каналі денне прямоефірне шоу в минулому сезоні складалося з 2 частин по 45 хвилин, тепер з 3. На іншому каналі аналогічне шоу в кінці минулого сезону тривало 70 хвилин, недавно – 90 хвилин, з минулого понеділка – 130 хвилин. Закономірність зрозуміла: грошей немає, тому ви тримайтеся! І більше дивіться телевізор! Ну а телевізор вам (у сенсі, громадянам РФ) все розповість – хто у всьому винен, як правильно любити владу, ну а також про фашистів, нацистів і інших «бандерівців». Інакше кажучи, скорочення обсягу ресурсів, що підлягають феодальному переділу, веде до збільшення пропаганди і до посилення політичного режиму – з віддаленою перспективою масових репресій.

  1. З’явився новий лейтмотив – українська русофобія.
Читайте також  Cмepтeльно хвора наречена пoмepла за кілька хвилин до весілля(фото)

Типу того, що брати-українці, НУ закінчуйте ВИ ВЖЕ ЗІ СВОЄЮ русофобією! Ну скільки можна, а? Женіть у шию ваших держдепівських ляльководів і повертайтеся швидше в єдиний народ! Ви «Русскій Мір!» Ну брати ми чи не брати? Ну Серйозно? Адже ми приречені на дружбу!

Російська пропаганда робить вигляд, що між українською русофобією (а точніше – путінофобією, кремлефобією, імперофобією) і подіями навколо Криму і Донбасу немає причинно-наслідкового зв’язку. І звідки тільки береться ця русофобська бацила, ось що дивно і цікаво? Не інакше як з Держдепу. Адже ми вас (українців) так любимо, так любимо! Чому ви-то нас розлюбили? А Крим? Ну та який Крим? Забудьте ви про Крим! Причому тут Крим ???

Що чекає нас далі і в яку сторону буде мінятись брехня (пропаганда) вождів «Крємля» буде відомо згодом, але одне ясно, як білий день, що інформаційна війна тільки почалась і потрібно буде готовим до будь-яких маневрів окупанта.

За матеріалами:

https://www.facebook.com/andrew.okar

Главная

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: