«10 РОКІВ. ЗОЛОТІ КИТИ».”Потап і Настя” відсвяткують концертом в Івано-Франківську

«10 років. Золоті Кити» – грандіозне шоу, яке присвячене 10-річному ювілею легендарного дуету.

Головні експериментатори сучасного шоу-бізнесу представляють унікальну програму в новому форматі, яка складається з кращих хітів і включає музичні новинки.

Кожен концерт великого туру наповнений вражаючими уяву візуальними ефектами і декораціями, оригінальними постановками та яскравими образами артистів.

8650_big

Потап: «Ми не акули шоу-бізнесу і навіть не дельфіни, ми – справжні кити, які фонтанують хітами і від народної любові стали золотими! «10 років. Золоті Кити» – це грандіозне плавання двох суперзірок сучасності – самого крутого продюсера і самої красивої співачки!».

Ірина Горова, продюсер MOZGI Entertainment: «10-річчя «Потапа і Насті» – важлива віха в розвитку групи, тому ми дуже відповідально підійшли до створення ювілейного шоу, почавши його підготовку задовго до старту. Ми поклалися на кращого українського виробника звуку MAG, обрали найбільшого виробника екранів ЕКТА, а партнерами туру виступили такі професійні компанії, як «Перше концертне агентство» та Magic Box. Глядачів чекає приголомшливе «золоте» шоу!».

 

Маршрут ювілейного туру охопить понад 20 міст України, серед них й Івано-Франківськ: 22 жовтня в нічному клубі “Тюнінг”.

938387819_imagebig636106780733025915

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.