Новий додаток для Android, який поліпшить комунікацію з автомобілем

Seat відкриває нові можливості використання смартфонів, які скоро будуть на машинах всіх марок. Серед корисних нововведень: блокування і розблокування машини, пошук паркувального місця, обмін інформацією з іншими автомобілями. Але це далеко не найцікавіше!

seat_samsung_android_1__large

У минулому році був представлений концепт Seat Leon X-Perience. Головна його фішка – нова мультимедійна система, розроблена спільно з Samsung. При відкритті дверей починає грати улюблена музика, клімат-контроль автоматично створює необхідну температуру, параметри двигуна змінюються під конкретного водія. І це все вже встановлюються на серійні моделі Seat. Згідно останнім тенденціям підключення всього підряд до Інтернету, дивно, що автовиробники не зробили цього раніше.

А днями Seat представив покращений варіант цієї системи, в якому ціла купа нових вражаючих можливостей. Через додаток смартфона тепер можна закривати і відкривати машину, а «ключ» з допомогою функції обміну передавати кому-небудь зі списку контактів.

seat_samsung_android_3

Це означає, що на даному автомобілі можуть їздити кілька водіїв, навіть не перетинаючись один з одним, оскільки у кожного є свій електронний ключ. Основний власник може обмежувати максимальну швидкість та пробіг, доступний «вторинним» водіям. Також він може контролювати місцезнаходження автомобіля. За заявами Seat, цільовою аудиторією їх новинки є батьки, які купують або дарують машини своїм дітям.
Окрім того у програмі є функція пошуку парковки, яка знаходить поблизу автостоянку, а потім шукає, резервує і пердплачує паркувальне місце. Більш того, якщо водій затримається, система сама автоматично сплатить додатковий час.

seat_samsung_android_6

У Seat вважають, що водій завжди повинен бути на зв’язку. За допомогою системи Full Link, він отримує доступ до електронної пошти, соціальних мереж і може виходити в інтернет під час водіння. Тепер у водія є вибір: слухати музику або бути онлайн.

Читайте також  Руслана побачила унікальне небесне явище над своїм будинком (фото)

Вийшовши з автомобіля, зв’язок з ним не обривається. Використовуючи нову систему, можна віддалено планувати маршрути поїздок з допомогою супутникової навігації.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.