Бульбашка луснула: терористам не вистачає бабла не виплату пенсій???

892785

Як відомо, найкраще на окупованих територіях себе почувають пенсіонери. А особливо ті, які енергійно розмахували триколорами  – розповідаючи про свою «любов до руського міра» вони не гидують брати гроші і в  Україні.

Та нещодавно із пенсійними системами і в «ДНР», і в «ЛНР» сталися проблеми. Так, в Донецьку бойовики звинуватили українських хакерів у зломі бази даних пенсіонерів. Мовляв, саме тому вони не можуть виплачувати пенсію.  Проте, щойно «система відновила роботу», пенсіонерам почали виплачувати на 10% меншу пенсію.

В сусідньому Луганську вирішили взагалі не «гратися» у хакерів і без пояснення добряче врізали соціальні виплати. А пенсіонерам, які протягом двох місяців не отримували пенсію, виплати взагалі припинилися. Імовірно, таким чином в Луганську борються з тими, хто, як вони вважають виїхав жити на вільну територію України, але їздить за другий пенсією в «ЛНР».

В цілому по Донецьку і в районах самопроголошеної «Донецької Народної Республіки» пенсії, навіть з урахуванням надбавок, залишаються невисокі. Розмір середньої пенсії в столиці Донбасу становить трохи більше 3 000 рублів, мінімальна пенсія – близько 2 500 рублів, а максимальна – в межах 10-15 тисяч рублів.

Джерела:

http://www.ostro.org, http://rian.com.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: