Радикал Мосійчук та Тимошенко спровокували конфлікт в міськраді Коломиї (ВІДЕО)

Спекотне віче під дощем. У Коломиї відбулася акція «Владо, почуй громаду».

Найгостріше питання, яке обговорювали на мітингу, – це реформи у спортивних школах. Люди нібито проти реформи спортивних шкіл на коломийщині, пишуть Версії з посиланням на Телеканал НТК.

1456240325-3839

Щоправда, під дощем активісти довго не стояли – пішли з’ясовувати стосунки у кабінети можновладців. Сотні людей прийшли до кабінету мера. Підтримати мітинг приїхали два народні депутати – Ігор Мосійчук та Юрій Тимошенко. Після їх виступів обурені мешканці попрямували в Ратушу до міського голови. На робочому місця Ігора Слюзара не застали. Врешті, люди увірвались до кабінету міського голови, який зі слів Мосійчука “утік”.

Під час виступу в кабінеті міського голови Мосійчук кілька разів взяв секретаря міськради м. Коломиї Жупанського за піджак та змусив встати з крісла. Секретар не розгубився, та у свою чергу заявив нардепу, що такі дії можуть “погано закінчитись”. Заступник міського голови Гойцан, який також прийшов у кабінет і намагався аргументувати позицію міської влади щодо спортивних шкіл, отримав у відповідь крики: “Ганьба”, пишуть Версії.

Згодом, нардепи та їхні прихильники зачитали свою резолюцію в кабінеті міського голови. Громадяни обіцяють продовжити подібні акції, якщо влада не прислухається до них.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.