Смертельна ДТП на Прикарпатті: пасажири запам’ятали вигук водія автобуса про керманича вантажівки

Ми повідомляла, що вчора, 13 жовтня, в Долині трапилася дорожньо-транспортна пригода, під час якої загинула людина.

Як повідомили в Управлінні Нацполіції в області, за попередньою інформацією винуватцем ДТП є водій “КАМАЗу”, він виїхав на зустрічну смугу, де рухався маршрутний автобус на Стрий.

14657289_1234032429972393_488085059941700884_n

В результаті зіткнення 16 осіб постраждали,2 особи загинули.

На місці події тривають слідчі дії, правоохоронці збирають дані про потрепілих та особу загиблого.

Як стало відомо, водій лісовоза ( з Рожнятівського району), який рухався з сторони Долини, не пропустив на перехресті маршрутний автобус (Івано-Франківськ – Трускавець), який їхав по головній дорозі, що спричинило зіткнення.

Внаслідок ДТП двоє осіб в тяжкому стані, семеро госпіталізовано по різних відділах Долинської ЦРЛ.

Очевидці кажуть, що лісовоз, який рухався назустріч автобусу, несподівано почав повертати та перекрив собою дорогу. Водій автобуса уникнути зіткнення вже не міг.

Я бачила, лише подумала: Боже, допоможи вижити! Тут за секунду сильний удар. Всі люди почали кричати. Водій на весь автобус: Дурень!“, – розповіла одна з пасажирок.

Першу допомогу постраждалим ще до приїзду швидкої надавали водії, котрі стали очевидцями аварії. Вони почали відвозити непритомних людей до райлікарні. Саме там більшість потерпілих отямилися.

Медики оглянули 15 чоловік. Дев’ятьох залишили під наглядом. Одна жінка у дуже важкому стані. Лікарі не приховують, що її життя висить на волосині.

Інформації про неї ми наразі не маємо. Вона йде як невідома. В неї відкрита черепно-мозкова травма. Підозра на перелом основи черепа“, – розповів керівник Долинської ЦРЛ Володимир Фотуйма.

Обидва водії відбулися подряпинами. Зараз вони дають свідчення. Попередньо відомо, що обидва були тверезі. Кермувальник лісовоза запевняє, що автобус він не підрізав, а той просто перевищив швидкість.

Я не думав, що він так скоро приїде. Я бачив його за метрів 100-150 до мене. Почав повільно рухатися, і вже у бокове скло побачив, що він мене б’є у правий бік“, – розповів чоловік

В причинах аварії розбиратимуться правоохоронці. Відомо, що цей відтинок дороги без ям, видимість там добра, але після дощу асфальт був мокрий. Винуватця ДТП назвуть слідчі.

Читайте також  В гуртожитку на вулиці Дністровській 23-річний прикарпатець ножем порізав чоловіка

Відео: ТСН

 

Відео: Авто Майдан

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.