У Києві маршрутка перевернула авто: водій Kia звинуватив рятівників у крадіжці

У Києві, на вулиці Братиславській, поблизу метро “Чернігівська”, сталося зіткнення автомобіля Kia Sportage та маршрутного автобуса, в результаті чого легковик перекинувся

Про це повідомляють Вартові.Еспресо.

im578xany-photo_2016-10-14_23-17-02

Як розповіли свідки, 14 жовтня маршрутка заповнена людьми, як раз від’їхала від зупинки в напрямку Троєщини,  але не встигла проїхати і сотні метрів, як її підрізав автомобиль Kia Sportage. Водій легковика вирішив повернути з лівого ряду на з’їзд в напрямку Броварів якраз перед маршруткою, що їхала у правому ряду.

У водія маршрутки не було можливості уникнути зіткнення – в результаті автобус вдарив Kia,  від чого той перекинувся на бік.  З маршрутки вибігли люди,  які поставили перекинуте авто на колеса. За словами свідків, і водій і пасажир легковика знаходились у стані алкогольного сп’яніння. При цьому один з чоловіків поводив себе дуже буйно і на нього поліцейські надягли кайданки. Хто з них був за кермом – встановлюють правоохоронці, адже обидва чоловіки вказують один на одного.

Госпіталізували чоловіка, якому одягли кайданки і який сидів у поліцейському авто.

За словами невідомово у червоній куртці,  він є власником авто,  але він за кермом не був. Також він розповів, що у нього з машини,  коли її ставили на колеса,  вкрали сумку з документами та грошима (тисяча доларів і 150 євро).

im578xany-photo_2016-10-14_23-17-20

im578xany-photo_2016-10-14_23-17-10

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.