Буковинців зв’язали та побили троє невідомих. Після — пограбували. Потерпілий помер. Зловмисників розшукують

Зловмисники проникли до будинку мешканців села Керстенці Хотинського району, застосували насилля та забрали гроші і ювелірні вироби. Наразі зусилля поліції Буковини спрямовані на встановлення осіб нападників та притягнення їх до кримінальної відповідальності.

0002grabij

14 жовтня о 23 годині до чергової частини Хотинського відділення поліції,Кельменецького відділу поліції ГУНП в Чернівецькій області надійшло повідомлення від мешканки села Керстенці про те, що її односельчан у власному помешканні зв’язали та побили троє невідомих в масках. Поліцейські одразу виїхали на місце події та встановили, що до будинку потерпілих через незачинені вхідні двері проникли троє невідомих чоловіків в масках на обличчі.

Перебуваючи в будинку, зловмисники, застосували фізичну силу до 54-річної потерпілої та до її 63-річного чоловіка. Під тиском нападників потерпіли віддали злочинцям гроші, золоті вироби та цифрову апаратуру,  після чого останні втекли. Інші новини: З’явилися фото смертельної ДТП на «динівському підйомі» (траса Чернівці-Хотин).

Господаря будинку з гострою серцевою недостатністю доставлено до Хотинської ЦРЛ. Однак, попри всі намагання лікарів врятувати життя потерпілого, чоловік помер. З метою розкриття даного злочину проводиться цілий комплекс слідчо-розшукових заходів, відпрацьовуються всі ймовірні шляхи відходу зловмисників. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.